Ovultell Ægløsningstest – Testvinder

Når du køber Ovultell ægløsningstest får du den bedste kvalitet til en meget billig pris - dette blev senest understreget i det tyske tv-program Testmarkt. Her foretog man i juni 2009 en markedsundersøgelse af produkter, som kan anvendes til at finde en kvindes frugtbare periode og dermed øge kvindens chance for at blive gravid.
Ovultell Ægløsningstest fra BabyOrNot blev bedste produkt i testen.

I programmet blev følgende metoder/produkter testet:

Ægløsningstest – Urin Test
- ClearBlue
- Ægløsningstest Stave af mærket Cyclotest Basic fra apoteket
- Ovultell Ægløsningstest Strip fra BabyOrNot

Ægløsningstest – Spyttest
- Spyttest af mærket MaybeBaby til € 39,90;

Temperaturmetoden – Termometer
- Termometer af mærket Cyclotest

To kvinder i alderen 35 og 42 år anvendte de forskellige testmetoder, samtidig med at de fik deres cyklus overvåget af Dr. Dolores Foth ved hjælp af ultralyd og blodprøver.

Resultatet blev, at temperaturmetoden var vanskelig at praktisere og at spyttesten ganske enkelt ikke var anvendelig til påvisning af ægløsning.

Alle urin ægløsningstest viste sig derimod at være pålidelige og kunne nøjagtigt vise de 2 testpersoners ægløsning. Når resultaterne blev sammenlignet med den kliniske kontrol af kvindernes ægløsning var resultaterne identiske.

Begge kvinder foretrak Ovultell Ægløsningstest fra BabyOrNot, da det var den billigste ægløsningstest og da de fandt den lige så let at anvende og aflæse som de dyrere mærker af urin test.

Du kan se programmet ved at klikke på videoen nedenfor.
Kundeservice

Fragt

Rabat

Forum

Guide til at blive gravid
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld         Afmeld