Handelsvilkår

Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: BabyOrNot ApS
Virksomhedens kaldenavn: BabyOrNot
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 28520832
Etableringsår:2005
Adresse: Løkkenholmsvej 6, DK-9480 Løkken
Telefonnummer: +45 29 80 79 22
Officiel e-mail adresse: info@babyornot.dk
Officiel web-adresse: www.babyornot.dk

Forsendelse
Privatlivets fred har høj prioritet hos BabyOrNot - såvel forsendelse, som det kontoudtog du eventuelt modtager fra din bank, vil derfor fremstå neutralt. Vi fremsender altid i neutral emballage/konvolut. Det eneste der fremgår af forsendelsen, er det diskrete navn "BM Distribution".

På kontoudtoget du evt. modtager fra din bank, vil der ligeledes kun stå "Blue Medico".

Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. På alle hverdage leverer vi dag til dag!

Gratis levering til alle adresser i Danmark ved køb over 60 kr. Ordrer under dette beløb pålægges et gebyr på 19 kr. Ved internationale forsendelser pålægges et leveringsgebyr på 50,00 kr. uanset ordrestørrelse.

Betaling og Sikkerhed
I denne shop kan der betales med:
- Dankort
- Internationale kreditkort - Visa, Matercard, Electron, JBC

Alle transaktioner sker via en sikker server hos DIBS. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at kun betalingsformidleren (f.eks. PBS) kan se de informationer du indtaster. 

Garanti
Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. Post Danmark).
Alle varer købt i butikken er indbefattet en garanti på 1 år gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. 

Fuld fortrydelsesret
Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Persondatapolitik
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Nyhedsbrev

Som butik vil vi kun udlevere den information som er nødvendig for at sende din ordre. Dvs. navn, adresse, email og de relevante produktdata. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du ca. en gang om måneden modtage en email indeholdende nyheder, tilbud og andre produktopdateringer. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Din email adresse opsamles under registreringsprocessen og gemmes i vores database med henblik på markedsføring af vores produkter. Din email adresse videregives ikke til tredjemand.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig via vores side. Dette gøres i højre side. Du kan også afmelde dig direkte i vores nyhedsbrev ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev".

 

Kundeservice

Fragt

Rabat

Forum

Guide til at blive gravid
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld         Afmeld