Om BabyOrNot

Da vi i vinteren 2004 gik online med BabyOrNot, havde vi på ingen måde forestillet os, at vi i dag ville drive én af Europas største og mest besøgte internetbutikker inden for salg af graviditetsfremmende produkter.

Vi er to friske kvinder, som på baggrund af vores egne erfaringer med at blive gravide fik idéen til BabyOrNot. Målsætningen var at tilbyde billige kvalitetstests til par, som ønsker at blive gravide og samtidig informere om graviditetsrelaterede emner i form af artikler m.v.

I dag hjælper vi begge i BabyOrNot’s kundeservice. Vi trækker her på såvel vores personlige graviditetserfaringer samt vores faglige ekspertise, som henholdsvis læge og børnefysioterapeut, når vi besvarer dine spørgsmål.

Den administrative del af BabyOrNot, herunder kontakten til de testfabrikanter vi samarbejder med, er nu overtaget af vores ægtefæller.

BabyOrNot beskæftiger endvidere en række distributionsmedarbejdere, som sørger for, at alle produkter i videst muligt omfang bliver fremsendt samme dag, som de er bestilt.

Vi har oplevet mange brugere, som af egen fri vilje har hjulpet med at udbrede kendskabet til BabyOrNot. Dette er vi meget taknemlige for og vi har valgt at gengælde denne hjælpsomhed ved at give alle brugere 5 % rabat, når de bestiller anden gang på BabyOrNot.

Vi håber, du bliver tilfreds med vores produkter og service, og byder dig velkommen som bruger på BabyOrNot.

Med venlig hilsen
Stine og Stine
 - og Sebastian, Rebecca og Rasmus
Kundeservice

Fragt

Rabat

Forum

Guide til at blive gravid
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld         Afmeld